menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Flevoland weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Flevoland

Een kundige Mediator uit Flevoland helpt u graag verder.

Mediators Flevoland: de werkwijze

Doorgaans wordt mediation ingezet wanneer u en de betrokken partij er middels een onderhandeling uit willen komen. Vòòrdat er een rechter aan te pas komt dus! Overigens is het zo dat bij een vonnis van een rechter er altijd één van de partijen in een conflictsituatie de zaak verliest, de oorzaak van het conflict zal dus niet opgelost zijn. Met mediation kunt u in de toekomst nog samen door een deur. Mediation is vandaar een win-win.

De mediator leidt het gesprek en zal alleen vragen stellen, maar zal nooit advies geven. Natuurlijk geeft de mediator informatie die noodzakelijk is. De goede wil van betrokken partijen die bij dit conflict betrokken is dus nodig om tot een passende oplossing te komen. Van allebei de partijen wordt verwacht dat zij naar elkaar kunnen luisteren en begrip hebben voor elkaars situatie.

De eerste sessie zal bestaan uit een uitleg van het totale proces en zal de mediationovereenkomst worden getekend. In deze overeenkomst staan alle regels, zoals het zorgdragen van vertrouwelijkheid en de basis van vrijwilligheid.

Zodra alle problemen op tafel liggen en wellicht goed zijn besproken zal er een onderhandelingsgesprek plaatsvinden over de mogelijke oplossingen. Daarna kan er in de afrondingsfase een definitieve oplossing bereikt worden, wat dan vastgelegd wordt in de vaststellingsovereenkomst. Zo ontstaan er geen misverstanden over wat er is afgesproken.

Men kan de hulp van een mediator uit Flevoland onder andere inschakelen bij:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • conflicten tussen buren
  • conflicten tussen werkgevers en werknemers
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • andere geschillen die in de zakelijke sfeer vallen
  • geschillen met overheidsinstanties
2.485
Klanten geholpen met mediators vergelijken
21.151
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Flevoland

Arbeidsconflict in Flevoland? Zakelijk mediation!

Conflicten van juridische aard liggen voor een ondernemer altijd op de loer. U kunt wellicht niet meer door één deur met een zakenpartner? Zo kunt u een verschil in inzichten met een werkgever krijgen, of er ontstaat een conflict met een leverancier of een klant.

U kan natuurlijk direct naar de rechter toe gaan om een juridische uitspraak te eisen, maar weet u zeker dat dit in alle gevallen de beste oplossing is? Een stap naar de rechtbank zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief kapot is. Een gang naar de rechter is dan misschien een te grote stap als het om een klant gaat die u niet kunt missen. En een medewerker waarmee u in een conflictsituatie zit, kan het u en uw onderneming nog flink lastig maken.

Hoewel het waarschijnlijk niet altijd zo lijkt, zijn er voor bijna alle conflicten wel oplossingen te verzinnen. Het probleem zit hem vaak in het feit dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te koppig zijn om nog iets te willen toegeven. Om toch tot een oplossing te komen zonder interventie van de rechter, kunt u denken aan een mediator.

Bent u gewikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator om hulp vragen. U heeft een bedrijf in Flevoland dan bent u hier op de juiste plek. U vult hier uw gegevens in en in no time ontvangt u prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Flevoland.

mac
mac
img

Ik ben Anton van Hamond, regiomanager in Flevoland. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Flevoland.

Op zoek naar professionele mediators uit Flevoland?

Een gang naar de rechter is niet nodig als u gebruik maakt van mediation. Misschien wint u uw zaak wel voor de rechtbank als u in uw gelijk staat, maar neem wel aan dat in geval van een rechtszaak beide partijen het slachtoffer zijn. Immers, de relatie tussen de beide partijen is kapot en lastig te lijmen. De gevolgen kunnen dan enorm groot zijn. Uw goede naam als ondernemer kan dan in een negatief daglicht komen te staan, en op zakelijk gebied kunt u ook behoorlijke schade oplopen.

Bij een gerechtelijk vonnis is de verliezer ook nog eens een dubbele verliezer, want deze partij wordt ook veroordeeld voor het betalen van de proceskosten. Beide partijen dienen in een mediationproces er dus het beste van te maken. Als de betrokken partijen tot een goede oplossing komen, is dat voornamelijk te danken aan intenties en omdat de mediator als onafhankelijk partij bij de gesprekken aanwezig was.

Met behulp van mediation bestaat er altijd de kans om tot een passende oplossing in welk conflict dan ook te komen. Op zoek naar een mediator uit Flevoland? Laat hier verschillende prijsopgaven naar u toesturen van diverse betaalbare mediators in Flevoland en uw conflict behoort wellicht gauw al tot het verleden.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Flevoland te zeggen hebben!

img

Niek Moerman

Er was meteen al een connectie met de mensen van Professionals Flevoland. Mede door hun snelle service ben ik uitgekomen bij een geschikte Mediator. Mocht je zelf nog aan het zoeken zijn zou ik Professionals Flevoland zeker aanbevelen.

img

Petra ten Zeldam

Ik was mijn vorige Mediator zo beu dat ik de keuze heb gemaakt om Professionals Flevoland te benaderen. Nou, dat bleek een goede keuze, het uitzoek proces was soepel en ik ben happy over mijn nieuwe samenwerking.

Professionals uit andere branches in Flevoland

Let's Talk

Bij Professionals Flevoland staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier