menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Flevoland weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Flevoland

Een kundige Payroll uit Flevoland helpt u graag verder.

Is payrolling in Flevoland iets voor uw onderneming

In Flevoland bent u ondernemer. U heeft een kleine of middelgrote onderneming of bent net gestart als ondernemer. De continue aanpassingen in wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht is voor u moeilijk bij te houden. De werkgeversrisico’s bij ziekte, arbeidsongeschiktheid en ontslag zijn veel te groot geworden voor uw onderneming. Als ondernemer staat u niet alleen met deze problemen. Een oplossing voor uw problematiek kan een payroll bedrijf in Flevoland zijn.

Het idee van achter een payrollbedrijf is dat zij van u het werkgeverschap, met alle plichten voor wat betreft het juridische en administratieve aspect, van uw bedrijf overnemen. Het payrollbedrijf heeft uw personeelsleden in dienst, maar die werken nog wel voor uw bedrijf. Het payrollbedrijf neemt de salaris- en personeelsadministratie van uw bedrijf over, daar hoeft u zich dus geen zorgen meer over te maken. Ook het doorbetalen van loon bij ziekte of arbeidsongeschiktheid van een medewerker komt voor rekening van de payroll partner. U kunt zich weer voor de volle honderd procent op uw onderneming richten. U blijft zelf eventueel nieuw personeel werven en brengt deze onder bij het payroll bedrijf.

Payrolling óók voor ZZP en freelancer

Bij payrolling wordt vaak gedacht aan grote bedrijven. Veel minder druk wordt vooral bij een kleiner bedrijf ervaren als het eigen risico bij ziek zijn en verzuim bij een payroll bedrijf is ondergebracht. ZZP’ers en freelancers kunnen zullen de inzet van payrolling positief ervaren. Freelancers en ZZP’ers werken dan in loondienst en daardoor vallen ze automatisch onder de sociale verzekeringen. Via deze constructie stuurt u zelf de facturen via de payroll organisatie en stelt u ook zelf uw tarieven vast. Geen zorgen meer, het debiteurenrisico behoort voor u dan tot het verleden.

3.762
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
21.151
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Flevoland

Professionele payroll vanuit Flevoland

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf zodra u met dat bedrijf in zee gaat. Uw medewerkers ontvangen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u alleen het recht houdt op uw personeel. Personeelsleden kunnen dan niet, zoals bij een uitzendbureau, elders aan de slag moeten. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal in de dagelijks gang van zaken niets veranderen. U blijft verantwoordelijk voor wat er dagelijks op de werkvloer gebeurt, er verandert dus niets onder uw medewerkers. Ontslaan van medewerkers, hoogte van salarissen en voorwaarden bepalen, voeren van functioneringsgesprekken, u blijft het allemaal doen. Er verandert voor u gedurende de dagelijkse gang van zaken in uw onderneming eigenlijk niets en ook niet voor uw personeel.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, doordat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, biedt u vele voordelen. U hoeft geen personeels- en salarisadministratie meer te voeren en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Het risico op het doorbetalen van loon bij langdurig zieken, vergoedingen bij ontslag en betaling van verzekeringen, loonbelasting en pensioenen ligt niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit u wel wat en past dit ook bij uw bedrijf? Op deze site kunt u uw gegevens achterlaten dan ontvangt u snel verschillende offertes van payroll bedrijven uit Flevoland. Door payrolling wordt u als ondernemer ontzorgt en kunt u veel geld besparen.

mac
mac
img

Ik ben Anton van Hamond, regiomanager in Flevoland. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Flevoland.

Vergelijk snel payrolling pro’s regio Flevoland!

Onderzoek is reeds door ons geregeld voor u. Simpel toch? Bij ons staan payroll organisaties geregistreerd die zeer ervaren ervaren zijn. Allemaal zijn het specialisten met geruime ervaring in HR Management. Hoeveel tijd besteedt u nu gemiddeld aan uw personeels- en salarisadministratie? Wat zijn de kosten als we het hebben over de personeelskosten van uw bedrijf? Wanneer u gebruik gaat maken van payrolling gaat u zeker tijd overhouden, weet u al hoe u die tijd kunt gaan inzetten

Bent u benieuwd naar wat payrolling allemaal voor uw bedrijf kan doen, en wat dat voor gunstige effecten dat op uw bedrijfsvoering kan hebben? U kunt nu geheel vrijblijvend payroll prijsopgaven aanvragen. U kunt nu gemakkelijk en snel via onze website bij diverse payroll bedrijven in Flevoland verschillende offertes aanvragen. Op die manier kunt u makkelijk vergelijken en kiezen met welk payroll bedrijf u wilt verder wilt overleggen.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Flevoland te zeggen hebben!

img

Jan-Dirk Appelhof

Het meest belangrijke voor mij is transparante communicatie. Met de hulp van Professionals Flevoland ben ik terechtgekomen bij een deskundige Payroll. Nogmaals bedankt voor jullie deskundige hulp tijdens mijn zoektocht!

img

Jolien van Beulingen

Door Professionals Flevoland heb ik heel snel een aantal goede payroll bedrijven gevonden waar ik mee vooruit kan. Na het ontvangen van de offertes heb ik een tweetal van de bedrijven uitgenodigd om langs te komen. De pitches waren fijn en ik denk dat de overgebleven partij mij goed kan helpen.

Professionals uit andere branches in Flevoland

Let's Talk

Bij Professionals Flevoland staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier